História

Ukazujem 1 - 10 z 632 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

15. nedeľa v cezročnom období 2017

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Andreja Svorada a Benedikta, pustovníkov. Spomienka.
Sobota: Sv. Márie Magdalény. Sviatok.
Nedeľa: ŠESTNÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ.

Oznamy

Prebieha 8. ročník zbierky školských pomôcok pre znevýhodnené deti zo sociálne slabších rodín. Môžete ich priniesť do Centra pomoci človeku na ul. A. Hlinku 41. Viac informácii na nástenke.

Foto a video z prvého svätého prijímania detí si môžete vyzdvihnúť po farskej sv. omši (10.30) v Pastoračnom centre alebo cez týždeň v sakristii po večernej sv. omši.

Fotografie a CD z birmovky si môžete tiež vyzdvihnúť v nedeľu po farskej sv. omši alebo cez týždeň v sakristii.

Dnes je zbierka na dokončenie Pastoračného centra. V Kocuriciach na opravu strechy kostola.

Trnavská arcidiecéza poriada spoločnú púť do Fatimy v termíne od 29. októbra do 1. novembra 2017. Všetky informácie o priebehu púte nájdete na priloženom plagáte. Prihlásiť sa môžete v sakristii. Na prihlásenie sú potrebné osobné údaje: - Meno a priezvisko - Dátum narodenia - Miesto trvalého bydliska - Číslo dokladu, na ktorý bude účastník cestovať (môže byť aj občiansky preukaz).

 

Oznamy pátrov jezuitov

 

Dnes je v našej jezuitskej kaplnke druhá a zároveň posledná zbierka na náš exercičný dom tu v Piešťanoch. Chceme Vás ešte raz poprosiť, našich priateľov a dobrodincov o finančnú pomoc pri rekonštrukcii našej kotolne v exercičnom dome, ktorý slúži na duchovné potreby aj pre našich veriacich (modlitbu, stíšenie, duchovné obnovy). Za Vaše milodary Vám ďakujeme.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan